Izleti u prirodi

Kayaking
Jednodnevni izlet: 3 sata

START U 10:00 i 14:30 (uz prethodnu rezervaciju)

90 minuta autom od Zagreba Kajaking na rijeci Mrežnici u organizaciji Terraktiva pruža posebno iskustvo jer dajemo mogućnost individualnih izleta i većinom manjih grupa pa je doživljaj izleta puno ljepši i sigurniji.

min 3 - max 20 osoba

veće grupe na upit

Mrežnica

Primišlje, 12 km od Slunja

45°10'28.1"N 15°28'46.3"E

vidi kartu

javni prijevoz

O izletu

Gornji tok rijeke Mrežnice dugačak je 5 kilometara i krasi ga 26 slapova od kojih je najveći visok 8 metara. Ovaj izlet zadovoljit će apetite neumornih pustolova budući se sastoji od kajkinga i canyoninga, ali i pružiti predah na nekim od svojih brojnih riječnih jezera u kojima je moguće kupanje. Avantura gornjim tokom rijeke Mrežnice traje 3 sata s pauzom na jednom od slapova, a veslačko iskustvo nije potrebno. Tijekom cijelog izleta prati vas profesionalni vodič s dugogodišnjim iskustvom i opširnim znanjem o flori i fauni rijeke Mrežnice. Izlet završava u mjestu Primišlje gdje se nalazi kamp 'Vrela Mrežnice' u kojem možete provesti ostatak dana.

Na izlet mogu ići djeca starija od 5 godina. Na izlet mogu ići čak i neplivači uz prethodnu napomenu.

O rijeci Mrežnici

Vrelo jedne od najljepših rijeka hrvatskog krša nalazi se u skriveno u spilji blizu Slunja. Na svom putu dugačkom 64 kilometra, rijeka Mrežnica oblikovala je čak 93 sedrena slapa, od čega se 26 nalazi na njenom gornjem toku, gdje se odvija naša avantura s kajacima. Bistra, hladna i čista voda , netaknuta priroda te bajkoviti prizori moćnih slapova očarat će svakog putnika.

Oprema

Svakom gostu osigurana je oprema koja se sastoji od kajaka, vesla, neoprenskog odijela i cipelica, prsluka i kacige. Na raspolaganju će vam također biti suha vreća u koju možete staviti hranu, vodu ili nešto od stvari, no budući da nije 100% nepropusna, ne preporučamo nošenje vrijednih stvari. Osobne stvari koje biste trebali imati na izletu su: kupaći kostim, krema, voda, ručnik i rezervna suha odjeća.


Cijene

  • Cijena izleta: 330 kn

Cijena uključuje

  • Vodič
  • Potrebna oprema
  • Osnovno osiguranje

Cijena ne uključuje:

  • Transfer iz Zagreba
  • Ručak
Ok!
Molimo upišite datum
Ok!
Molimo upišite datum
Ok!
Molimo upišite ime i prezime
Ok!
Molimo upišite Vaš email
Ok!
Molimo upišite državu
Ok!
Molimo upišite Vašu poruku

Molimo Vas da potvrdite postavke privatnosti
Slažem se sa uvjetima korištenja i dajem dopuštenje za korištenje i pohranu osobnih podataka za:

Molimo dopustite da Vas povratno kontaktiramo